• Du ved rigtig meget om det du snakker om

  Du er ualmindelig god til at få sin ”kunde” til at føle sig godt tilpas, og jeg fik næsten fornemmelsen af en veninde-aften, hvor forskellen selvfølgelig var at vi ikke kendte hinanden på forhånd, og der var noget ensidigt i, hvem der var der for hvem! Men stemningen var der hen ad, og det var rigtig fint. Der er ingen tvivl om, at du ved rigtig meget om det du snakker om, og du var god til  at se min stil og fornemme, hvordan den kunne peppes op.

  Dorthe, 46 år

 • Du er SUPER behagelig som person at blive coachet af

  Det var SUPER GODT!

  Du er SUPER behagelig som person at blive coachet af. Du har en dejlig måde at sige tingene på.
  Også det man får retur er dejligt brugbart. Det er en rigtig god opsamling du har lavet – TAK!

  Lise, 47 år.

 • Det er skønt, at du insisterer på, at det skal FØLES godt

  Jeg havde en rigtig dejlig session med dig. Jeg synes, du er dygtig og inspirerende, og det er skønt, at du insisterer på, at det skal FØLES godt.

  Jette, 46 år.

 • Du var ikke den stereotype stylist – du var meget indmødekommende

  Du var ikke den stereotype, som mange nok forestiller sig ved en stylist – super styles og næsten afskræmmende – du var meget indbydende og indmødekommende og ikke overrumplende. Jeg havde det rigtigt fint i det selskab, så endnu engang tak for det.

  Jeg vil helt klart anbefale dig til andre.

  Inger Lis, 40år.

 • Du er en fantastisk coach!

  Jeg har haft en fantastisk dag. Sammen med en fantastisk coach, for det er du!

  Birgit, 51 år.

 • Jeg var vild med din måde at respektere den stil, jeg havde i forvejen og tage udgangspunkt i den

  Jeg synes, det var super fedt, at du holdt fast i, at jeg skulle føle mig godt tilpas i tøjet og ikke bare kastede mig ud i noget, som jeg nok alligevel ikke ville gå i. Jeg var derfor ret vild med din måde at respektere den person og stil, som man havde i forvejen – og så med udgangspunkt i den udvikle den.

  Jeg har kun rosende ord til dig!!

  Julie, 32 år.

 • Du har en meget behagelig måde at være på

  Du har lært mig at bruge tøj og farver, som jeg ikke troede, jeg kunne bruge og at kombinere det mere end jeg plejer.

  Du har en meget behagelig måde at være på og er god til at give råd ud fra din viden om styling og mode.
  Birgit, 58 år.

 • Du viser en tydelig glæde i dit arbejde det var bare SÅ fedt

  TUSIND TAK Malene for alle de gode input og den tydelige glæde du viser i dit
  arbejde, det var bare SÅ fedt altså.

  Charlotte, 32 år.

 • Du leverede alt det havde håbet på og meget mere end jeg forventede

  Sessionen for mig var alt hvad jeg havde håbet på og meget mere end jeg forventede, det var super sjovt og lærerigt.

  Johanne, 25 år.

 • Jeg kan bestemt anbefale en one-on-one med dig (og har allerede gjort det)

  Jeg kan bestemt anbefale en  one-on-one med dig (og har allerede gjort det) til mine veninder.

  Adina, 26 år.

 • Du har været super god til at spotte min personlighed samt det som klæder mig

  Det har været nogle fantastisk berigende dage. Du har været super god til at spotte både min personlighed samt det som klæder mig.

  Jette, 53 år.

kundeudtalelser stylist, personal shopper, malene blaabjerg