• Jeg har fået udvidet min ide om hvad jeg kan "tillade" mig, og hvad der klæder mig

  Kære Malene

  Jeg fandt sessionen meget festlig og inspirerende. Jeg følte mig hurtigt rigtig godt tilpas i dit selskab, og det føltes ikke underligt at få “hevet bukserne længere ned” rettet på tøjet mm af dig, selvom vi ikke kendte hinanden. Det blev hurtigt som at have en god veninde med i prøverummet der sagde tingene som de var.

  Jeg har helt sikkert fået udvidet min ide om hvad jeg kan “tillade” mig, og hvad der klæder mig. Det er bestemt et resultat af dine ideer og de ting du havde med på bøjlerne, som jeg aldrig, aldrig havde taget ned. Jeg er rigtig glad for noterne.

  Forskellen fra før til nu er at jeg er blevet mere opmærksom på at se efter tøj med andre snit/ kombinationer/ farver. Det har givet mange nye muligheder med gammelt tøj fra garderoben og kombineret med nyt.

  Venlig hilsen Hanne, 43 år.

 • Jeg føler mig velklædt for første gang i mit liv

  Jeg har haft en fantastisk dag. Sammen med en fantastisk coach, for det du.
  Alle mine veninder har fået levende beskrivelser af min dag. Tænk at kunne få “ leveret” et helt stativ med tøj, der passer…….Det er nyt for mig.
  Jeg får meget positiv feedback for mine valg og jeg føler mig velklædt for første gang i mit liv.
  Det er for vildt.
  Fra en lækker kunde.

  Birgit, 51år.

 • Jeg fik en helt anden, og tryg, opfattelse af det at shoppe - som jeg ellers slet ik har brudt mig om i mange år.

  Kære Malene.

  Det var en virkelig god – og også hyggelig og sjov oplevelse at lave shopping session sammen.

  Jeg fik nogle rigtig gode ting med hjem, som faktisk også kan kombineres – og giver nyt liv – til noget af det tøj, jeg har i forvejen.

  Jeg er blevet mere bevidst om, hvordan jeg skal vælge/udpege nyt tøj efterfølgende, og jeg kan faktisk rigtig godt lide stilen med (…..)

  Og så syns jeg, opsamlingsnoterne er helt vildt gode, dem vil jeg printe ud og sætte på indersiden af mit garderobeskab.

  Oveni har jeg lært at stole på min første fornemmelse, når jeg prøver tøj, for hvis jeg begynder at hive ud eller ned i tøjet – så er det af med det igen og ik noget for mig.

  Kære Malene, du har givet mig en supergod og særdeles brugbar session, og du formåede med din søde, friske og kære væremåde at gi mig en helt anden, og tryg, opfattelse af det at shoppe – som jeg ellers slet ik har brudt mig om i mange år.

  Jeg vil helt sikkert vende tilbage om 1/2 års tid.

  Ha en fantastisk sommer – vi ses igen lige pludselig.

  De bedste tanker fra Lotte, 61 år

 • Jeg er blevet meget bevidst om, hvad jeg skal købe

  Det var meget inspirerende.
  Ikke nok med, at jeg bare føler mig super lækker fra top til tå – så har jeg aldrig fået så mange positive kommentarer før af så mange forskellige, som jeg har de sidste par dag. En fortalte mig, at jeg lignede en af de der ”damer” som er med i bladene og får en makeover.
  Det er bare så fedt!

  Flere er kommet hen til mig og har sagt – den der sorte top du havde på i går, den klædte dig vildt godt – og folk som jeg ellers aldrig taler med, stoppede og sagde, du ser vildt godt ud i dag – det er virkelig fantastisk.

  En af mine mandlige kollegaer piftede for fulde gardiner, da jeg kom gående hen af gangen – for fanden, hvor ser du godt ud i dag….svævede rundt resten af dagen.

  Jeg er blevet meget bevidst om, hvad jeg skal købe. Jeg går ofte igen uden at købe noget, hvis den ikke ”sidder lige i skabet”.

  Fedt at være nået dertil.

  Majbritt, 40år.

 • Det har givet mig mere gå-på mod og selvtillid

  Jeg nød virkelig dagen og nyder stadig ALLE mine køb. Sessionen for mig var alt hvad jeg havde håbet på og meget mere end jeg forventede, det var super sjovt og lærerigt. Jeg føler, det har givet mig mere gå-på mod, og at jeg er blevet mere modig i mine tøjvalg, og det giver mig alt sammen mere selvtillid, hvilket jeg sætter stor pris på.

  Jeg vil anbefale alle at tage en tur til stylist.

  Johanne, 25 år

 • Jeg er blevet meget gladere for at tage tøj på

  Kære Malene

  Jeg er blevet meget gladere for at tage tøj på efter min session med dig – det er helt vildt hvilken forskel det har gjort – og ikke bare når jeg tager det nye tøj på, men også det jeg har herhjemme.

  Også lige netop i dag hvor jeg skal til jobsamtale har jeg dine ord i hovedet – og intet problem med at finde tøj til samtalen.

  Jeg vil varmt anbefale dig i min omgangskreds til piger der er kørt træt i tøjvalg – måske også vejer et par kilo mere end de plejer osv.

  Jeg glæder mig meget til at gå i butikker,  jeg ved hvad jeg skal kigge efter, som er det vigtigste – og jeg har fået lysten til igen at kigge efter nyt tøj.

  Jeg vil foreløbig sige dig mange tak – og på gensyn .

  Marianne 61 år, rekrutteringskonsulent

 • Jeg har fået flere muligheder

  Jeg havde en oplevelsesrig dag med dig Malene, som gik vildt hurtigt. Jeg havde fornemmelsen af at kunne blive ved med at prøve det tøj som du fandt frem. Det var spændende og du udfordrede mig med at vælge tøj jeg ikke selv ville have turde prøve. Jeg er vildt glad for alle de stykker tøj jeg har købt, jeg har prøvet det hele for min familie ( mand og to piger på 16 og 22 år ) og de synes at det hele var “noget nyt” og at det klædte mig og fik mig til at se “smartere” ud.  Jeg har brugt tøjet flittigt og den samlede oplevelse har givet mig flere muligheder.

  Lene, 52 år.

 • Der er blevet nemmere at vælge tøj - og komme ud af døren om morgenen

  Jeg havde en rigtig god dag og jeg har været virkelig glad for alt mit fine nye tøj, som jeg alt sammen beholdte og som jeg også alt sammen har haft på.
  Jeg synes det var en rigtig god oplevelse, fordi jeg blev udfordret lidt på de ting jeg prøvede i forhold til hvad jeg normalt selv ville have taget ned af bøjlerne, hvilket var ret sjovt. Udover at jeg så kom hjem med nogle rigtig rigtig fine ting, jeg virkelig er glad for, så tror jeg egentlig, at det jeg fik mest ud af var dine små gode fifs, et nyt syn på- og gode idéer til hvordan jeg kan sætte min garderobe sammen på en ny måde, hvilket gør det lidt nemmere at komme ud af døren om morgenen. Pia, 26 år

 • Jeg føler mig mere glad

  Det var SUPER GODT!

  Det er jo skønt at mærke alle de positive tilbagemeldinger jeg får. Flere af mine kollegaer har kommenteret – både på mit nye tøj, men også det jeg havde, som jeg nu bare bruger – og bruger anderledes.
  Det man får retur er dejligt brugbart. Det er en rigtig god opsamling du har lavet – TAK!
  Som min datter (10år) kommenterede ”mor, du er så fin så man skulle tro du skulle til fest.” Og jeg føler mig også mere glad, når jeg kan mærke, at jeg gør det rigtige for mig med mit tøj. Så tak, Malene. Du er super god og jeg vil klart anbefale dig.

  Lise, 47 år.

 • Jeg føler mig rigtig godt tilpas

  Jeg synes, du er dygtig og inspirerende, og det er skønt, at du insisterer på, at det skal FØLES godt. Så jeg er ikke bare endt med to sæt tøj, der kan mikses på kryds og tværs og ser godt ud. Jeg føler mig også rigtig godt tilpas i det, og det er lige min stil.

  TAK for hjælpen. Indtil videre.

  Jette, 46 år.

 • Jeg har fået en masse mod på at kaste mig ud i at prøve

  Jeg gik direkte hjem med alle mine køb, og prøvede dem hver for sig og sammen med mit “gamle tøj”. Så tog jeg en tur igennem tøjskabet, hvor jeg fik ryddet op (og fandt nye/gamle ting, som jeg nærmest helt havde glemt, at jeg havde, men som var super cool). Pludselig gik det op for mig, at jeg jo i virkeligheden har meget fedt tøj, som bare skal sættes sammen på en anden måde end jeg plejer for at gøre mit look cool og anderledes. Det kom der mange fede sæt tøj ud af! Jeg er vild med alle mine køb og har fået ros af alle på arbejdet og af mine gode veninder og familie, som synes at jeg lignede en million;) Fedt!
  Helt konkret har jeg altså fået ideer til at bruge mit tøj på en ny måde, fået ideer til hvilket tøj der klæder min kropsform og type samt en masse mod på at kaste mig ud i at prøve noget nyt og anderledes i forhold til, hvad jeg er vant til.
  Jeg kan bestemt anbefale en one-on-one med dig (og har allerede gjort det) til mine veninder. Alle jeg har fortalt om min shoppetur har været meget misundelige;)

  Adina, 26 år.

 • Jeg fik en shoppingtur uden nederlag

  Det var en super oplevelse. Jeg har ikke alene brugt alt mit nye tøj, men alt mit gamle har fået nyt liv, og tidligere “fejlkøb” er fundet frem og kommet i brug. Det jeg især er glad for er, at mit tøj og min stil er ny, men at det stadig er mig – det er du ret god til at ramme. Desuden var det perfekt med en shoppingtur uden nederlag, for alt det tøj, du havde fundet, kunne jeg passe . Cecilie, 36 år.

 • Jeg føler mig bedre tilpas, det er sjovere at klæde mig på

  Det var en virkelig god oplevelse, som gav mig et godt og tiltrængende pift til garderoben, og hvordan jeg kan bruge den anderledes.
  Jeg synes, det var super fedt, at du holdt fast i, at jeg skulle føle mig godt tilpas i tøjet og ikke bare kastede mig ud i noget, som jeg nok alligevel ikke ville gå i. Jeg var derfor ret vild med din måde at respektere den person og stil, som man havde i forvejen – og så med udgangspunkt i den udvikle den.

  Jeg føler mig nu bedre tilpas, og synes det er sjovere at klæde mig på.

  Jeg har kun rosende ord til dig!!

  Det var alle pengene værd:o)

  Julie, 32 år

 • Jeg kan se nye muligheder i min garderobe

  Jeg synes det har været en rigtig dejlig og lærerig oplevelse.
  Du har lært mig at bruge tøj og farver, som jeg ikke troede jeg kunne bruge, og at kombinere det mere end jeg plejer.
  Jeg kan se nye muligheder i min garderobe suppleret op med det nye.

  Birgit, 58

 • Nu ved jeg, hvad der styrer mine tanker

  Det var “spot on” , det du havde fundet frem til mig i butikken. Ud fra den stil vi havde fundet frem og som understregede min kvindelighed, havde du fundet de bedste ting frem. Jeg glæder mig til at hoppe i mit nye tøj og mikse det med det gamle.
  Jeg er kommet hjem med nogle nye og lækre ting.
  Det var en fantastisk oplevelse i butikken.
  Jeg er helt overvældet. Det har været en øjenåbner at se, hvad der styrer mit tankesæt, når jeg har købt tøj. Fra nu af er det slut med at købe ud fra det næst bedste – for fremtiden går jeg kun efter de bedste snit til mig, krydret med god kvalitet.

  Tak for nogle fantastisk berigende dage. Du har været super god til at spotte både min personlighed, samt det som klæder mig.

  Jette, 53 år

 • Jeg er blevet mere modig

  Shoppingturen har givet mig rigtig meget godt input og har fået mig til at se mit klædeskab anderledes – jeg synes jeg er blevet lidt mere modig i sammensætningen. Jeg har været rigtig glad for de ting jeg købte og har brugt det rigtig meget. Det var rigtig fedt at have dig til at putte mig i noget jeg ellers ikke ville have prøvet.

  Maja, 33år.

 • Jeg har fået rykket min comfortzone og føler mig übercool

  Mange tak for dine super gode tips…sidder iøvrigt pt. i ny jakke og nederdel og føler mig über cool.

  Jeg syntes, at du var super proff. og havde mange gode ideer, og ikke mindst formåede du at fange hvad der skulle til få mig ud af comfort zonen uden at skubbe mig ud over kanten! Og endelig var jeg glad for din fleksibilitet ifht. at få sat “gaven” sammen så jeg fik mest muligt ud af det, altså konverteringen til shopping istedet for raid i mit klædeskab:-)

  Christina, 38 år.

 • Du fangede virkelig min stil og fik udfoldet den bedre end jeg selv har formået

  Kære Malene

  Jeg vil kvittere for en god oplevelse. Du fangede virkelig min stil og fik udfoldet den bedre end jeg selv har formået. Jeg har allerede fortrudt det jeg ikke købte … :-)  Og ALT er “godkendt” herhjemme som virkelig god stil.

  Med andre ord kan du roligt fyre op under dit nye koncept… (Udeladt da konceptet ikke er officielt) Jeg glæder mig til det :-)

  Bedste hilsner

  Anne, 38 år

kundeudtalelser stylist, personal shopper, malene blaabjerg