I et interview om uddannelsen svarer StyleAdvisor stylisterne sådan her:

Kan du anbefale andre at tage stylistuddannelsen og hvorfor?

 • Ja, helt sikkert. StyleAdvisor stylistuddannelsen er jo helt fantastisk

  “Ja, helt sikkert! StyleAdvisor stylist uddannelsen er jo helt fantastisk:)” -Pouline

 • Det kan jeg kan klart anbefale. De får en drøm opfyldt

  “Jeg kan klart anbefale andre at tage uddannelsen. De får en drøm opfyldt og lærer enten at blive bedre sælgere eller bedre til at style andre.” -Kristine

 • Det har været en udsøgt fornøjelse

  “Du er en meget energisk person, som nyder at lære ud af dine erfaringer i styling-verdenen. Det har været en udsøgt fornøjelse.” -Christina

 • Ja helt sikkert. Hvis man vil optimere sin egen stil, og arbejde med andre

  “Ja helt sikkert. Hvis man vil optimere sin egen stil, og ligeledes ud og arbejde med andre.” -Isabel

 • Bestemt! Super balast i forbindelse med styling

  “Ja bestemt! Fordi den giver dig en super balast i forbindelse med styling, samt alverdens teknikker til at hjælpe og forbedre kundernes stil”. -Stine

Har uddannelsen levet op til dine forventninger?

 • Jeg er bedre rustet til mit nuværende og fremtidige jobs

  “Ja, det har den helt sikkert. Føler mig meget bedre rustet til mit nuværende job (leder, højprofileret tøjbutik), men også til fremtidige jobs som selvstændig stylist. Føler jeg har fået nogle gode værktøjer, som giver mening, og som er lette at forklare videre til kunderne.” -Kristine

 • Jeg har fået meget mere viden og forståelse

  “Ja det har den helt sikkert. Jeg er kommet derfra med meget mere viden og forståelse.” -Isabel

 • Uddannelsen har udviklet mine kompetencer indenfor styling

  “Ja, fordi den har udviklet mine kompetencer indenfor styling samt givet mig et indblik i, hvad det vil sige at være stylist”. -Stine

 • Det faglige indhold har været godt

  “Ja. Man ved jo aldrig helt, hvad man melder sig til. Det faglige indhold/plancher/øvelser har været gode. Det har været en god bonus, at vi kursister har været så forskellige i type/kropsform/stil”. -Christina

 • Du har skabt et hold af TOP professionelle StyleAdvisor stylister

  “Ja, og meget mere til! Jeg vidste jo ikke hvor dybtgående og effektiv din undervisning var, før vi prøvede det. Dine I point styling teknikker er helt unikke. Du har givet os evnen til også at bidrage med videre udvikling af selv den mest lækre sild med høj wow faktor, det viser med al tydelighed, at dine I point styling teknikker bare virker! Du giver virkelig ALT videre til dine kursister og du deler virkelig generøst ud af alle dine tips og tricks, som du har erfaret dig gennem mange år, og som fører os direkte i mål.Du har virkelig skabt et hold af TOP professionelle StyleAdvisor stylister, der både kan og vil gøre en forskel”. -Pouline

Hvordan har du oplevet StyleAdvisor uddannelsen?

 • Det var en kæmpe AHA oplevelse

  “Skønt! helt igennem sjovt, spændende, udviklende og lærerigt og en kæmpe AHA oplevelse! Sikke en evne og indsigt du har givet videre til os:) Dejlige dage med deling af stor glæde og begejstring for stylingens kunst med dine fantastiske I points stylinge teknikker. Super søde med-kursister og med dig som en karismatisk, omsorgsfuld og afslappet lærer lige midt i de lækre, hyggelige og centrale omgivelser og mums noget pragtfuld mad:)” -Pouline

 • Jeg fik meget ud af hver enkelt dag

  “Det har været rigtig spændende og jeg har syntes, det har været nogle gode dage, hvor man fik meget ud af hver enkelt dag, dog ikke på en måde så man ikke kunne overskue det. Har følt at tingene blev gennegået godt og på en måde der gjorde at det var forståeligt. Samtidig var det godt at de de forskellige ting i praksis fremfor kun i teorien.”- Kristine

 • Det har været lærerigt og professionelt

  “Det har været rigtig godt, hyggeligt, lærerigt og professionelt.” -Isabel

 • Jeg har været på en spændende rejse hvor jeg lærte en masse

  “Det har været en spændende rejse ud i stylingens verden. Jeg har mødt nogle søde mennesker og lært en masse”. -Stine

 • Det var rejse ind i styling-land,og en personlig rejse

  “Det har været som en rejse ind i styling-land, men også en personlig rejse og blive mere bevidst om, hvad man kan gøre for at klæde en krop og style tøj/accessories”. -Christina

Hvad gjorde, at du valgte at uddanne dig stylist gennem StyleAdvisor?

 • Jeg vurderede, at her fik jeg mest for pengene og mest uddannelse

  “Synes denne uddannelse virkede som den, hvor jeg fik mest for pengene og fik mest uddannelse. kan godt lide den kombinerede undervisning med butiksbesøg. Derudover kunne jeg godt lide, at vi ikke var så mange, og at det var med en lærer, som virkede til at hun vidste hvad hun talte om.” -Kristine

 • Fordi Malene virkede til, at have mest styr på at lære det fra sig

  “Fordi Malene lød som den, der havde mest styr på at lære det fra sig.”-Isabel

 • Jeg kunne lide Malene. Malene er meget i øjenhøjde med kunderne

  “Fordi jeg havde mødt Malene, og kunne lide hende som person og det hun stod for. Malene er meget i øjenhøjde med kunderne, og det kan jeg godt lide. man skal ikke forsøge at pådutte folk en bestemt stil, fordi det eksempelvis er moderne. Man skal tage udgangspunkt i kunden, og respektere deres holdninger – det gør Malene”. -Stine

 • Du virker tillidsvækkende og troværdig

  “Du virker tillidsvækkende og troværdig på en måde der virker for mig. Jeg havde oplevet dig i praksis i en butik i Birkerød, og jeg fik en fornemmelse af hvem du var. Og du udover at være en dygtig stylist, havde en god humor”. -Christina

 • Din personlighed,glæde, begejstring, og professionelle dygtighed og du er også lærer

  “Din personlighed, din glæde og begejstring, din professionelle dygtighed. Du er jo helt nørdet og har nærmest lavet din egen forskning på alle mulige delområder af styling. Din mangeårige erfaring som stylist. At du også er uddannet lærer, og ved hvordan det gøres bedst, både med formidling, træning og feedback betyder også meget. Men din udstråling og rare væremåde og evner til at trylle med tøj overbeviste mig. Da jeg havde mødt dig til en butiksaften for flere år siden, vidste jeg bare, at det kun føltes rigtigt, hvis det var hos dig og på din uddannelse, at jeg skulle uddanne mig til stylist. Og det var det rigtige valg:)” -Pouline