Dit Barn Som Stylist

tootlerstyling, barnestylist, styleadvisor, stylist, stylinginspiration
Sommeren er over os. Vi er nok mange der drømte om sol og varme dage ved stranden.

En sommer med tid til andre ting end de vanlige.

For mig, er der en forstørret tendens til at tænke mig selv i sidste række , når jeg holder ferie.

NU er det endelig min datter der skal have kvalitetstid. Vi skal råhygge sammen.

Og jeg havde planlagt en masse H-E-R-L-I-G-E aktiviteter jeg gerne ville lave med min datter i vores nye have, men det trækker ikke rigtigt i mig at lave mine kreative fordybelser, når gråvejret råber på film, dyner og popkorn, film og popkorn, film, tæppe og popkorn.

Noget nyt

Men faktisk, kan du godt fordybe dig i din stil – udvikle på den og samtidig skabe en herlig aktivitet for dig og dit barn eller de børn du låner og dermed være klar efter ferien, med et strejf af overskud og nytænkning i tøjet, selvom du har været gråvejrs mor hele ferien.

Dit barn som stylist

Jeg stødte for nylig på et herligt blogindlæg, hvor en mor har lade sit barn være sin personlige stylist i en hel uge. Andre kvinder er blevet inspireret til at gøre det samme og har sendt billeder ind af deres tøjresultater.

Du kan se billeder og omtalte blogindlæg her: Tootlerstyling

Jeg tænker, at der er rigtig meget styling-inspiration at hente i det eksperiment.

Jeg har valgt at lade min datter Marie på 6 år selv sammensætte sit eget tøj. Så tager vi billeder og leger at hun er model.

Jeg plejer at sammensætte hendes tøj meget forventeligt – samme farver der går igen – eller i ret rolige udtryk.

Det er spændende at se, hvad hun selv synes er en fed stil.

Men det ekstra spændende kommer – når jeg ser på billederne. For det er ret tydeligt, at hun tør mere end vi som vokse generelt tør med vores tøj. Hun har endnu ikke mødt ideen om, at hendes tøj skal sammensættes på en bestemt måde for enten at passe ind eller blive brugt ”rigtigt”.

tootler styling, barne stylist, styleadvisor, stylist, stylinginspiration

 

Faktisk bruger Marie min datter instinktivt en masse af de Ipoint stylingteknikker jeg underviser voksne i – blot uden at vide det. Teknikker der alle tjener til at vække kreativiteten i dig.  Og hvis du ser på billederne af Maries kombinationer er der masser af inspiration at hente og måder at bruge tøj på, der direkte kan overføres til din egen garderobe også i mindre farverige eller mindre sprælske kombinationer.

barnestylist, tootlerstyling, styleadvisor, malene blaabjerg

barnestylist, tootler styling, styleadvisor, stylist, stylinginspiration

Hvis du vælger at gøre det samme – får I:

  1. En sjov og anderledes dag
  2. Dit barn får lov at vise hvad hun kan lide at have på
  3. Dit barn kan lege model for en dag og du får nogle skønne billeder af hende
  4. Billeder I kan printe og hænge på indersiden af hendes skab
  5. DU får spændende nye input til måder at sammensætte dit tøj på. Pluk og brug det der inspirerer dig.

tootler styling, barnestylist, stylist, styleadvisor, stylinginspiration, malene blaabjerg

PS.

Marie har her gang i minimum 4 forskellige stylingteknikker – kan du gennemskue hvilke? Ellers kan du lære dem og mange andre teknikker at kende, og give dem DIT eget visuelle udtryk når du styler tøj. Tilmeld dig på StyleAdvisor stylistuddannelsen eller ét af mine mange andre kursus tilbud.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *