tøjtest, styling, stylist Malene

Online (Gratis) StylingBrevkasse. Oh Yes!

brevkasse, styling

Her kan du  få hjælp til at overvinde dine stiludfordringer.

Hvis du brænder inde med et spørgsmål eller slås med bestemte issues i din garderobe, kan du skrive om det her.

Jeg besvarer spørgsmål og vil hjælpe gennem denne brevkasse cirka en gang om ugen.

5 replies
 1. Sine
  Sine says:

  Ønsker flere bukser har du nogle du kan anbefale? Str. 42-44 smal talje og bred røv c”,) Bælter kan ikke holde dem inde så de skal passe.

  Svar
 2. Sine
  Sine says:

  Hej igen
  Så lige at det var Rie der vandt øv…
  Jeg ønsker blot råd til hvorledes jeg kan udnyttet mine former – klassisk pæreform. Hader selv min r.., men er ligeledes glad for min barm og talje, hvilke også bliver komplimenteret. Kan du hjælpe?

  Svar
 3. Malene Blaabjerg
  Malene Blaabjerg says:

  Kære Sine.
  Med hensyn til bukser er svaret irriterende – du skal give dig tid, ikke give op – og prøve igennem! Ikke godtage manglende pasform som en sandhed om, at der ikke findes bukser til dig, for det gør der sikkert! Du skal eventuelt trække lidt ned i bukserne, så de ikke sidder helt oppe i taljen! – Dog lyder det som om, at du skal gå efter typer af bukser der ikke er alt for lavttaljede – men der imod har en lidt bred linning.
  Malene Birger og Part Two kunne være et bud. Tror du med held kan finde mærkerne i Søs Tre i Hillerød samt Frk. Fie, ligeledes i Hillerød. Ellers Companys strøget eller i mærkernes egne butikker.
  Kh
  Malene

  Svar
 4. Malene Blaabjerg
  Malene Blaabjerg says:

  Kære Sine.

  Du skriver at du hader din bagdel – men er glad for din barm og talje. Først og fremmest – ros til dig for at finde og turde fremhæve gode ting ved din krop. Det er der desværre meget få af os kvinder der tillader os selv at gøre.

  Du hader din bagdel – jeg ved jo ikke hvorfor – men mange kvinder irriteres over størrelsen. Den er for stor synes de fleste. Måske det også er det du irriteres over? I alle tilfælde skal du huske dig selv på, at det rent faktisk ikke er muligt både at have talje og ingen bredde ved rumpen! Så du kunne også takke din rumpe for din fine talje. Uden bredde ingen smallen ind i taljen jo.

  De fleste forsøger at dække, hvad de ikke synes om og blot ”drukne” stedet på kroppen i stort tøj – der faktisk kun har til virkning at forstørre. Jeg kender som selv til den tendens. Nogen gange føles det bare dejligt at kunne gemme sig helt væk – om det så er i en sæk – og hvis man så lige kunne komme ud igen når man havde fået den perfekte pasform. Men alt i alt er det en trist tendens – der egentlig kun tjener til at bekræfte os i – at vi også bare ser kropumulige ud. I stedet for at gemme rumpen væk – skal du fokusere på at skabe balance i din krop – og visuelt interessante områder der, hvor du ønsker, at øjne fanges når de kigger på dig.

  Et bud på en sådan en – ”kig kun hvor jeg ønsker det & balancestrategi” kunne lyde:

  Du kan barmforstørre ved hjælp af flæser og krøleffekter i tøjet.
  Vandrette striber i overdeles mønster eller ved hjælp af en bred bådudskræring i overdelen gør at din overkrop synes bredere og udligner til evt. bred rumpe. Puff-ærmer kan have samme effekt. Hvis du ligeledes så sørger for IKKE at forstørre din rumpe, men derimod favne din kropsform, fremstår du ret elegant og i ro med dig selv. Det kan du gøre ved at undgå alt for store A-former i dine nederdele, undgå kæmpe mønstre og lyse farver i underdele. Brug i stedet underdele der breder ud ved underbenet og skaber en lige fornemmelse mod dit yderste sted på hoften = ( et straigt cut – der også ER straight når DU bærer det) – både i nederdele eller bukser – eller en tulipan/trompet formet nederdel – der lægger sig lidt ind under rumpen og sidder lidt til – uden dog at være et stramt rør.

  Sæt smykker der hvor du vil kigges på – noget pling –eller lidt kontraster – så søger øjne mod de steder i stedet for der, hvor du ikke vil ses.

  Kh
  Malene

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Malene Blaabjerg tilbyder gratis online stylevejledning via sin blog. Du vil med sikkerhed blive inspireret til at bruge garderoben på en helt ny måde […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *