Din Guide Til Vellykket Udsalgsjagt

udsalg, shopping, personal shopper, styleadvisor

Af: Gæsteblogger Stine Hjernø, uddannet StyleAdvisor ved StyleAdvisor Academy

Lad det være sagt med det samme: Jeg ELSKER udsalg!

Der findes ikke noget bedre end at shoppe og så samtidig føle, at jeg har gjort en god handel.

Det kan sågar nogle gange retfærdiggøre, at jeg liiige har brugt lidt for mange penge,

hvis jeg i stedet tager udgangspunkt i, hvor meget jeg har sparet ;o)

Selvom udsalgsjagt hører til en af mine favoritbeskæftigelser, må jeg desværre også erkende, at jeg ofte kommer galt af sted. Det kan være let at lade sig ”forblænde” af de gode tilbud, og derved købe styles, der slet ikke gør noget godt for mig og min kropsform, eller overhovedet ikke passer til min stil og garderobe.

Jeg er tit kommet hjem og har lavet en rigtig god handel, hvorefter tøjet ryger direkte ind bag i skabet og sjældent kommer frem i dagens lys.

Shopping med fokus

Som følge heraf har jeg sat nogle ramme op for mig selv.  Jeg laver en liste over ting, jeg ”mangler” i min garderobe. Det være sig et par nude ballerinaer eller en ny sort blazer, hvis den gamle er tyndslidt. Så prøver jeg at gå målrettet efter de ting på min liste. Det er selvfølgelig umuligt at shoppe med skyklapper på, men det giver mig et fokus, som har sat antallet af fejlkøb betragteligt ned.

Hvis du som mig ind imellem også handler på nettet, kan det ligeledes være en fordel at markere interessante varer, og så holde øje med, hvornår de starter udsalg. Her løber du selvfølgelig en risiko for, at varen er udsolgt eller ikke længere findes i den rette størrelse.

 

udsalgsshopping, guide til udsalg, gæsteblogger, styleadvisor, personal shopperKast dig ud i noget nyt

Selvom vi tænker os om, så skal vi dog huske på, at netop udsalget giver mulighed for nogle ”fjolle-køb”. Det er okay at eksperimentere lidt, når tingene ikke koster en formue. Det kan også være en kærkommen lejlighed til at købe tøj i en farve, du eksempelvis ikke normalt vil bruge penge på. Eller kaste dig ud i en modetrend, man ikke ellers havde budget til.

 

De bedste køb

Når udsalget raser, og du skal bevare hovedet koldt, har jeg erfaret, at mine bedste køb er de klassiske styles. Den klassiske sorte kjole, toppe, blazere og cowboybukser. Stort set alt det der hører basis-garderoben til. Det er styles, som du altid vil have, uanset hvad modebilledet dikterer lige her og nu. Her kan du med fordel købe gode mærker og god kvalitet og samtidig spare penge. Skal du lave større investeringer i f.eks. en skindjakke, kan det ligeledes være på udsalget, at du kan gøre de største kup.

Fornuften behøver dog ikke altid at sejre. Nogle gange kan leg med tøjet give et frisk pust i garderoben – og så er det en fordel, at man kan eksperimentere til halv pris ;o)

God udsalgs-jagt!

Stine, StyleAdvisor, uddannet ved StyleAdvisor Academy

Hvis du ligesom Stine vil uddannes til StyleAdvisor stylist så læs mere HER

Det er også muligt for dig at blive gæsteblogger:

Skriv en hilsen på; malene@styleadvisor.dk, og fortæl mig, hvad din baggrund er, og hvad du ønsker at blogge om.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *