Pak En Lille Kuffert Med En Stor Garderobe.

 

 

Stine Hjernø, stylist, malene Blaabjerg, styleadvisor, sommerkufferten, blogindlæg

Stine Hjernø er uddannet StyleAdvisor stylist hos mig.

Det her er Stines debut som blogskribent – lidt af en ære at lægge blog til!

Stine er selvfølgelig super dygtig.

Her får du rigtig værdifulde tips til at pakke din sommerkuffert.

Styleadvisor uddannelsen, stylist uddannelse, stylist

Stine Hjernø

Dette er mit første blog-indlæg som stylist.

Og hvad er mere nærliggende end at starte med de udfordringer mange kvinder oplever for tiden, i forbindelse med at pakke en feriekuffert.

Sandheden er, at hvis vi blot kunne pakke hele garderobeskabet ned, så var det ikke et problem, men begrænsningens kunst kan være svær.

Jeg vil derfor give tre brugbare tip, som jeg har haft stor glæde af.

Ved at følge disse, har jeg faktisk oplevet, at jeg ikke længere er bange for overvægt ved indtjekningsskranken, og jeg kommer heller ikke hjem med en masse ubrugt tøj, som jeg har transporteret rundt på, og nu kan lægges direkte tilbage i skabet.

 

1.Tip – Vælg tøj fra samme farveskala

En af de ting jeg fokuserer på når jeg pakker er, at vælge tøj fra nogenlunde samme farveskala – altså tøj som kan mikses på kryds og tværs rent farvemæssigt.

Før i tiden pakkede jeg ”hele sæt”, og det gik altid hen og blev en meget tung kuffert!!  Normalt elsker jeg tøj i grå, sorte og hvide nuancer, men da jeg var i Spanien i sidste måned, var kufferten primært pakket med tøj i rosa, nude og hvid. Det kunne nemt mikses med hinanden, og gav et frisk pust af sommer.

2. Tip – Tag udgangspunkt i én beklædningsdel

Et andet tip er, at tage udgangspunkt i én beklædningsdel. Jeg har købt en helt fantastisk sort nederdel i H&M. Den er i kraftig jersey og går til lige over knæet. Jeg kan bruge den på stranden med sol top og klipklapper, på marked med T-shirt og ballerinaer og til middag om aftenen med sandaler og en fin silketop – sidstnævnte er i øvrigt et kuffert-tip i sig selv, da silke intet fylder eller vejer.

sommerkuffert, garderobe, stylist

3. Tip – Accessories!

Sidste gode pakke-råd er; Accessories! Medbring din afslappede yndlingskjole og dress den op og ned med accessories. Brug den om dagen med sneakers og om aftenen med en lang kæde med bling. Store tørklæder kan også erstatte små sommerjakker og cardigans, og de virker også dejlig lette og luftige, når man er i sydens varme.

Så har jeg kun tilbage at ønske dig held og lykke med pakningen og rigtig god ferie!!

 

(C) Stine Hjernø

Kunne du tænke dig at gæsteblogge hos mig? Kontakt mig for en snak om muligheder: malene@styleadvisor.dk

Vil du også være stylist? Læs HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *