StyleAdvisor STYLIST uddannelsen: Reportage fra de første dage.

StyleAdvisor stylist uddannelsen

 

De første dage af en meget stor drøm.

Det var med stor spænding og kæmpe begejstring, at jeg d. 18 + 19.01.2014 skød StyleAdvisor stylist uddannelsen  i gang.

Et hold fyldt med dejlige motiverede stylist studerende der alle var med til at bringe en skøn energi til uddannelsen og samværet. Snakken gik og samtalen flød. Bidrag i form af spørgsmål og kommentarer fra de studerende fik deres 125 siders udleverede materiale til at åbne sig yderligere.

Nu er de kommende stylister ved at studere inden vi mødes på næste modul af uddannelsen. Træning hjemme med prøvekaniner, collager samt læsning i det udleverede materiale foregår mens jeg skriver her.

Jeg glæder mig allerede meget til 01.02.2014 hvor vi igen mødes og jeg skal undervise og oplære i “I Points” der mit udviklede værktøj = Styling teknikker.

Her følger lidt flere billeder fra de fantastiske første dage på hotel Guldsmeden i KBH:

StyleAdvisor stylistuddannelsen

De studerende overvejer kropsform og optimale tøjsnit til en kvinde.

 

Studerende på stylist uddannelsen

De studerende overvejer kropsform og optimale tøjsnit til en kvinde.

 

Styleadvisor stylist uddannelsen

Fra undervisningen.

 

Stylist uddannelsen

Forplejningen på uddannelsen er fantastisk. Her ses de glade studerende.

 

Efterår, jul, vinter 2013 - 2014 949

Frokost 1. dag

 

Forplejning style advisor uddannelsen

Al forplejning er inklusiv i uddannelsen. Frokost 2. dag.

 

Forplejning Hotel Guldsmeden, stylist uddannelsen

Små øér af drikkevarer og lys smukt sat frem til de studerende på bordene.

 

Lokation StyleAdvisor uddannelsen

Restauranten hvor vi spiste frokost. Lokation for uddannelsen er fantastisk. Vores StyleAdvisor rum er stort, eksklusivt, fyldt med skønhed og plads til vejrtrækning.

 

 

 

 

3 replies
  1. Pouline
    Pouline says:

    Uddannelsen er fantastisk!!! Hvor er det bare fedt og inspirerende med din undervisning og du har en fantastisk evne til formidling… man kan godt mærke, at du har fuldstændig styr på det og at du bare har et super gennemarbejdet forløb og materiale. Jeg er meget imponeret! Og hold da op nogle sjove dage proppet med læring :-) Jeg må bare gentage, at jeg er imponeret over din grundighed i forarbejdet og din viden og erfaring, der ligger til grund for uddannelsen. Og jeg er helt vild med konceptet, at Kropsform/Tøjsnit og Stil-DNA kun er basisfundamentet. Det er i overbygningen med dine egenudviklede I-points stylingteknikker at alt det sjove starter… Her har vi værktøjskassen til at trylle lige præcis det look frem vi ønsker og med fuld bevidst kontrol over de virkemidler vi vælger at bruge til de forskellige stylesessions. Jeg synes at det er en enorm styrke at du vælger at give så grundig indføring i både teori og praksis. Der er træning i Styling, Styling, Styling og mere Styling. Der er træning i kundesessioner lige fra starten af. Det er en fantastisk måde at klæde os på til opgaven at blive de bedste StyleAdvisor Stylister, når vi er kommet igennem din uddannelse. Jeg må også lige nævne dine tilbagemeldinger og seriøsitet omkring feedback på alt hvad vi laver, både i praksis og ved afleverede opgaver. Du deler ud af dig selv og giver ALT hvad du har. Du er genial og det hele er bare så dejligt. Denne uddannelse er lige den jeg har ventet på skulle komme. Den er helt unik. Du har virkelig fundet Guld og så deler du bare ud af det… Jeg siger bare TAK og er uendelig Glad :-)
    Nå, der er mange udfordrende opgaver og træningssessioner at komme igennem til næste gang, så jeg må videre… Er spændt på at se, hvor langt vi rykker til vi ses igen, for der er gang i udviklingen, skal jeg lige love for!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *